foto

Jade Pettyjohn

  • nar. 8.11.2000 (18 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deadwood (TV film)
Seberg
2018 Ničitelka
Trial by Fire
2017 Nickelodeon's Not So Valentine's Special (TV film)
Rufus 2: rozpoutaná katastrofa (TV film)
The Black Ghiandola
2016 Holčičí problémy
Shangri-La Suite
2015 All I Want for Christmas (TV film)
2014 Dakota's Summer
2013 A Voice in the Dark
2012 Mckenna na cestě ke hvězdám
Stars in Shorts
2011 Prodigal
2009 S.H.M.I.L.U.
Stranger

TV seriály

2020 Little Fires Everywhere (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2019 Middle School Moguls (TV seriál)
Ve jménu našeho Pána (TV seriál)
Better is the End of a Thing Than Its Beginning (S01E09)
And Yet One of You is a Devil (S01E07)
Wicked Lips (S01E04)
2016 Clevver Now (TV seriál)
Pure Genius (TV seriál)
A Bunker Hill Christmas (E07)
Bunker Hill, We Have a Problem (E06)
Škola ro(c)ku (TV seriál)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Nejsou to fámy (S02E03)
Vzpoura (S02E02)
Město zatracených (S02E01)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)
Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
SOS (S01E07)
2013 Revoluce (TV seriál)
Boj (S01E11)
2012 Revoluce (TV seriál)
Vzteklí psi (S01E04)
Grimm (TV seriál)
The Bottle Imp (S02E07)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
2010 Tara a její svět (TV seriál)
The Truth Hurts (S02E03)
Trouble Junction (S02E02)
2008 Mentalista (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky