foto

Václav Vostarek

  • nar. 12.11.1962 (55 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Zemský ráj to napohled
2004 Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly (TV film)
1991 Betlémská hvězda (divadelní záznam)
1988 Bratr Paleček (TV film)
O komtesce a zbojníkovi (TV film)
Rozsudky soudce Ooky (TV film)
1987 O písaři Tomáškovi (TV film)
1985 Služební cesta (TV film)
1982 Odchod bez řádů (TV film)

TV seriály

2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace