foto

Zdeněk Dvořáček

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herec, ale především kaskadér Zdeněk Dvořáček, narozený v roce 1967 je od počátku devedesátých let člen kaskadérské Agentury "FILMKA". Hrál v mnoha českých i zahraničních filmech např. NAHOTA NA PRODEJ, VEKSLÁK ANEB STARÉ DOBRÉ ČASY, JEŠTĚ VĚTŠÍ BLBEC NEŽ JSME DOUFALI, CESTA PEKLEM, DIVOKÉ PIVO atd. Jeho svalnatá, mohutná postava (187cm) a hlavně ostře řezané rysy ho zaškatulkovaly, stejně jako jeho kolegu Zdeňka Srstku, do rolí bodyguardů a "bouchačů". Velmi často se na plátně objevuje v tandemu s druhým kaskdérským "obrem" Miroslavem Navrátilem.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hloubka ostrosti (amatérský film)
2013 Hlas hrdiny (studentský film)
2008 The Courier/2.0 (TV film)
2007 Hannibal - Zrození
2004 Das Blut der Templer (TV film)
2001 Jak ukrást Dagmaru
2000 Samotáři

TV seriály

2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Dáma na kolejích (S04E03)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Druhý pokus na lásku (S01E06)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1998 Motel Anathema (TV seriál)
Tři králové (TV seriál)
Na dně (E05)
1993 Strašidla a spol. (TV seriál)

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace