foto

Anna Polcarová

  • nar. 14.11.1975 (41 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Po dokončení povinné školní docházky navštěvovala soukromé hodiny zpěvu u profesora Josefa Rybičky. Potom, co založil soukromou konzervatoř začala studium zpěvu v oboru POP hudba. Při studiích úspěšně absolvovala konkurz do divadla Semafor, kde působila nejdříve v angažmá a účinkovala v písničkových pořadech a scénkách po boku Jitky Molavcové a Jiřího Suchého v divadle Komedie. Později, aby skloubila i studium na konzervatoři, v divadle Semafor pouze hostovala po boku Pepy Nose v malém sále Karlínského divadla, kde Semafor působil.

V době studií na konzervatoři prošla konkurzem a byla přijata do Karlínského divadla, kde pod vedením režiséra Zdeňka Pospíšila studovala muzikál West side story a další role. Její odchod osudově zapříčinila tragická smrt ředitele divadla. Pod vedením profesorky Jiřiny Stariatové nadále studovala zpěv a připravovala se ke studiu herectví. Natočila a vydala 8 CD „To byly hity" ve studiu Aplaus Karla Peterky a zúčastňovala se různých soutěží. V TV vystupovala s písněmi Ivety Bartošové v pořadech DO-RE-MI, Caruso šou a Vidím se, slyším se. Zazářila v Duchcově na každoročně pořádané soutěži „Růže od Casanovy" s písní „Monte Christo", odtamtud si odnesla vítězství a to hned dvě. Hlavní za první místo v pěvecké soutěži a druhé, když byla úspěšně přijata ke studiu na místní herecké škole při divadle „M" manželů Petrovských. Hereckou školu založil Jan Čenský a Anna na ní úspěšně absolvovala.

Při studiích na herecké škole navštěvovala herecké kurzy v Praze pro ještě větší zdokonalení se ve svém oboru činohry a registrovala se v castingových agenturách. Začala se zúčastňovat castingů do filmů, reklam a seriálů, kde ji dnes můžeme vídat v hlavních i vedlejších rolích. Na svou velkou roli, která by ji vynesla výše a zařadila se tak mezi známější herečky teprve čeká.

Zdroj: Anna Polcarová

Herecká filmografie

Filmy

2015 Fotograf
2014 Bony a klid 2
2013 Nepravděpodobná romance
2012 Odpad město smrt

TV seriály

2016 Na vodě (TV seriál)
Vzácný muž (E07)
2015 Přístav (TV seriál)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
2012 Helena (TV seriál)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Všechno přebolí (S03E37)

TV pořady

2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2006 Jen blbni! (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
1994 Caruso Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace