foto

Bengt Ekerot

  • nar. 8.2.1920
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 26.11.1971 (51 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1962 Dödens arlekin (TV film)
Tranfjädrarna (TV film)
1959 Måsen (TV film)
1958 Hughie (TV film)
1956 Sceningång
1946 Barbacka
Det glada kalaset

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace