foto

Carolina Crescentini

  • nar. 18.4.1980 (41 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Letto N.6
2019 De sable et de feu
Non ho niente da perdere
2018 A casa tutti bene
Sconnessi
2017 Beata ignoranza
La verità, vi spiego, sull'amore
The End? L'inferno fuori
2016 Assolo
L'accabadora
2015 Hořící láska
Max e Hélène (TV film)
Tempo instabile con probabili schiarite
Úžasný Boccaccio
2014 Fratelli unici
Ti amo troppo per dirtelo
Zapněte si bezpečnostní pásy
2013 Niente può fermarci
2012 Breve storia di lunghi tradimenti
Una famiglia perfetta
2011 Boris - Il film
L'industriale
2010 20 sigarette
Henry
Neřízené střely
Un cane per due (TV film)
2009 Due partite
Generazione mille euro
Oggi sposi
2008 Démoni Petrohradu
Parlami d'amore
2007 Cemento armato
Před maturitou 2
2006 H2Odio
Silenzio
Thermae 2'40''
2005 Carabinieri: Sotto copertura (TV film)

TV seriály

2021 I bastardi di Pizzofalcone (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2020 Mare Fuori (TV seriál)
2018 I bastardi di Pizzofalcone (TV seriál)
Tradimenti (S02E06)
Souvenir (S02E05)
Tango (S02E04)
další epizody (6)
2017 I bastardi di Pizzofalcone (TV seriál)
Buio (S01E06)
Misericordia (S01E05)
Gelo (S01E04)
další epizody (6)
2012 Mai per amore (TV seriál)
2007 Boris (TV seriál)
2005 Provaci ancora prof! (TV seriál)

Dokumentární

2020 Liberi e Pensanti. Uno Maggio Taranto
2017 Diva!
2011 Noi c'eravamo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky