foto

Eduardo Yáñez

  • nar. 25.9.1960 (59 let)
    Mexico City, Distrito Federal, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Make Love Great Again
2017 A Change of Heart
2015 Don Quixote: The Ingenious Gentleman of La Mancha
Ladrones
2006 Pikantní salsa
Rozjeď to naplno
2004 Kat
Muž v ohni
2001 Megiddo: The Omega Code 2
2000 Boj o život
1999 Blázniví únosci
Doktorka Quinnová (TV film)
1998 Nebezpečné hry
1996 Labyrint (TV film)
Striptýz
1990 Carrera contra la muerte
1989 Operación asesinato
1987 Asesinato en la plaza Garibaldi
Dias de matanza
1986 Maleficio II, El
Yako, cazador de malditos
1985 Contrato con la muerte
Enemigos a muerte
Narco terror
1984 Muerte cruzó el río Bravo, La

TV seriály

2012 Amores Verdaderos (TV seriál)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S02E19)
2009 Corazón salvaje (TV seriál)
2007 Destilando amor (TV seriál)
Fuego en la sangre (TV seriál)
2005 V utajení (TV seriál)
Money (S01E03)
Odložené případy (TV seriál)
Frankovy lahůdky (S03E10)
2003 Te amaré en silencio (TV seriál)
2002 Escándalo del mediodía, El (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Učitel (S01E10)
1997 Komando (TV seriál)
1996 Savannah (TV seriál)
1994 Guadalupe (TV seriál)
Marielena (TV seriál)
1991 En carne propia (TV seriál)
1990 Yo compro esa mujer (TV seriál)
1989 Dulce desafío (TV seriál)
1987 Cesta slávy (TV seriál)
1984 Tú eres mi destino (TV seriál)
1983 Maleficio, El (TV seriál)