foto

Alexandr Koršunov

  • nar. 11.2.1954 (65 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rubež
2017 Vremja pěrvych
2015 Těrritorija
2014 Hlupák
2011 Pečorin
2010 Brestská pevnost
2009 Děti solnca (divadelní záznam)
Golubka
2008 Divoké pole
2005 Parnikovyj effekt
Svaďba, svaďba, svaďba (divadelní záznam)
1999 Zlatá horečka v Laponsku
1984 Dvojí předjíždění
1982 Nedokážu se rozloučit
1981 Portrét umělcovy ženy

TV seriály

2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
2012 Inkassatory (TV seriál)
Tri tovarišča (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Čkalov (TV seriál)
2011 Jalta-45 (TV seriál)
Čjornyje volki (TV seriál)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
2007 Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2006 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Chožděnije pod muchoj (S03E03)
Prognoz gadostěj na zavtra (S03E02)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
DTP (S01E38)
Ženskoje sčasťje (S01E37)
Alibi (S01E35)
další epizody (18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace