foto

Imogen Boorman

  • nar. 13.5.1971 (48 let)
    Pembury, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Žije a kope (TV film)
1990 Unkindness of Ravens, An (TV film)
1988 Hellraiser II: Svázaný s peklem
1985 Dítě snů
1982 Frost in May (TV film)

TV seriály

1993 Westbeach (TV seriál)
1989 May to December (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky