foto

Július Palúš

  • nar. 14.3.1932 (87 let)
    Topoľčany, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Putá osudu (TV film)
1989 Jablonka (TV film)
Mediteránske rozprávky (TV film)
Tanec nad plačom (TV film)
Zlodarov les (TV film)
1987 O tom, ako šibal Peterko mäsiara Kocha prekabátil (TV film)
1984 Oko za oko (TV film)
1982 Krkavci (TV film)
Plač pre syna (TV film)
1978 Bambusová dievčina (TV film)
Zbojníci (TV film)
1977 Advokátka
1976 Do posledného dychu
1972 Deň sa začína pred úsvitom (TV film)
1967 Anna Christie (TV film)

TV seriály

1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace