foto

Miguel Ángel Silvestre

  • nar. 6.4.1982 (37 let)
    Castelló, Valencia, Španělsko

Biografie

Miguel Ángel Silvestre Rambla je španělský herec. Narodil se 6. dubna v Castellón de la Plana, Španělsko. Je synem fyzioterapeuta a bankovní manažerky. Vždy chtěl být profesionálním tenistou, po zranění ramene to zkoušel jako model, ale skončil u herectví. Vystudoval herectví, akrobacii, pohyb a tanec. Jeho první role byla v roce 2002 v divadle Raval de Castellón při hře Verdadero oeste Sama Sheparda. Hlavní roli pak získal ve thrilleru La Distancia v roce 2006, kde hrál Boxera. Další významější role přišla v roce 2008 v dramatu 3:19. Jeho debutní role však byla v roce 2007 ve Španělském seriálu Sin tetas no hay paraíso. V roce 2013 Mezi léty 2005-2010 žil s hereckou kolegyní Belén López, se kterou natáčel seriál Motivos personales. Poté byl tři roky s herečkou Blancou Suarez a ke konci roku 2014 byl vídán s modelkou Miriam Pérez. Miguel také spolupracuje s charitativními nadacemi jako jsou SocialBid, Massivegood nebo podpora pro západosaharské lidi. V současné době ho můžeme vidět v úspěšném seriálu televizního kanálu Netflix - Sense8.

Nikol "HelloNiky" Furišová

Herecká filmografie

Filmy

2019 La boda de mi mejor amigo
2018 Ibiza
2017 Ferdinand
2013 Alacrán enamorado
Rozkoš v oblacích
2012 Bláznivá výhra
Dracula Daria Argenta
Todo es silencio
2011 Mejor de Eva, Lo
Verbo
2010 Kouzlo na plátně
Čtyřicet sedm dní (TV film)
2009 Fin
2008 3:19
Dvojčata
2007 Zhao
2006 Vzdálenost
2005 A golpes
Vida y color

TV seriály

2019 En el corredor de la muerte (TV seriál)
2018 Osmý smysl (TV seriál)
Amor Vincit Omnia (S02E12)
2017 Narcos (TV seriál)
Convivir (S03E08)
Nejlepší plány (S03E06)
MRO (S03E05)
další epizody (5)
Osmý smysl (TV seriál)
You Want a War? (S02E11)
If All the World's a Stage, Identity Is Nothing But a Costume (S02E10)
What Family Actually Means (S02E09)
další epizody (10)
2016 Osmý smysl (TV seriál)
Happy F*cking New Year (S02E01)
Velvet (TV seriál)
El gran día II (S04E11)
Y entonces... llegó él (S04E10)
Regalos inesperados (S04E09)
další epizody (11)
2015 Osmý smysl (TV seriál)
I Can't Leave Her (S01E12)
What Is Human? (S01E10)
Death Doesn't Let You Say Goodbye (S01E09)
další epizody (11)
Velvet (TV seriál)
¿Vivan los novios? (S03E15)
Vientos de cambio (S03E14)
Y la vida sigue... (S03E13)
další epizody (20)
2014 Velvet (TV seriál)
Noche de reyes (S02E09)
Navidades blancas (S02E08)
Por los aires (S02E07)
další epizody (24)
2008 Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2005 Motivos personales (TV seriál)
2004 Mis adorables vecinos (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Jennifer Lopez - El Anillo (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)