foto

Bruno Lavaine

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Chamboultout
2016 L'idéal
2015 A la recherche de l'Ultra-Sex
2013 Le grand méchant loup
2008 To jsem já
2007 99 franků
2006 Le Bureau (TV film)
2002 Restauratec (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2015 A la recherche de l'Ultra-Sex
2013 Le grand méchant loup
2008 To jsem já
2006 Le Bureau (TV film)
2002 Restauratec (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2015 A la recherche de l'Ultra-Sex
2002 Restauratec (TV film)

TV pořady

1998 Tout le monde en parle (TV pořad)

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace