foto

Bruno Lavaine

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 L'idéal
2015 A la recherche de l'Ultra-Sex
2013 Le grand méchant loup
2008 To jsem já
2007 99 franků
2006 Le Bureau (TV film)
2002 Restauratec (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2015 A la recherche de l'Ultra-Sex
2013 Le grand méchant loup
2008 To jsem já
2006 Le Bureau (TV film)
2002 Restauratec (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Restauratec (TV film)

TV pořady

1998 Tout le monde en parle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace