foto

Jensen Daggett

  • nar. 24.6.1969 (49 let)
    Connecticut, USA

Biografie

Okouzlující křehká kráska JENSEN DAGGETT, vlastním jménem Jennifer Daggett, pochází z Connecticutu a už od dětství se zajímala o herectví. V roce 1989 debutovala hlavní rolí v osmém díle kultovní slasherové ságy 80. let PÁTEK TŘINÁCTÉHO s podtitulem JASON NA MANHATTANU (1989), kde ztvárnila traumatizovanou Rennie Wickham, další v řadě panen - bojovnic, které Jasonovi nakopaly zadek.

Její další kariéra byla převážně televizní. Po PÁTKU jednorázově hostovala v populárních seriálech jako „JUMP STREET 21“, „MELROSE PLACE“ nebo „KROK ZA KROKEM“ a později se objevila ve vedlejších rolích několika televizních filmů. Z těch co jsme mohli vidět i u nás jmenujme např. celovečerák podle sitcomu ALF, ALF VERSUS U.S.ARMY (1996), béčkovou vykrádačku Armaggeddonu ASTEROID (1997) či třetí PRVNÍ LIGU (1998). V roce 1995 si po dlouhé době opět zahrála hlavní roli a sice v jen krátce vysílaném seriálu „MEDICINE BALL“. Americkým divákům ale utkvěla v paměti nejvíce díky svému opakovanému účinkování v sitcomech „SINGLE GUY“ a „KUTIL TIM“.

Josef "choze" Blažek

Herecká filmografie

Filmy

1998 Kariéristi
První liga 3: Zpátky do druhé ligy
1997 Asteroid (TV film)
1996 Alf versus U.S. Army (TV film)
1993 Smrt před svítáním (TV film)
1992 Majority Rule (TV film)
Opačné pohlaví
Spies (TV film)
1989 Pátek třináctého 8

TV seriály

2011 Cynical Life of Harper Hall, The (TV seriál)
1999 Will a Grace (TV seriál)
Šachy s šachtou (S01E10)
1995 Medicine Ball (TV seriál)
The Single Guy (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Jill slaví narozeniny (S05E04)
Sestry a bratři (S04E24)
Nahá pravda (S04E19)
1994 Kutil Tim (TV seriál)
Noc předtím, než vypukl chaos (S04E12)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Přátelé a milenci (S01E02)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
2009 His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace