foto

Álvaro Cervantes

  • nar. 12.9.1989 (29 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bajo el mismo techo
2018 El árbol de la sangre
Paraíso azul
2016 1898. Los últimos de Filipinas
2012 88
El sexo de los ángeles
Tengo ganas de ti
2011 Hanna
2010 Rozhodčí
Tři metry nad nebem
2008 Záminky
Šibenice

TV seriály

2019 Brigada Costa del Sol (TV seriál)
2017 Zóna (TV seriál)
El último lobo (E08)
Pérdida accidental de refrigerante (E07)
El mal necesario (E06)
další epizody (8)
2015 Carlos, Rey Emperador (TV seriál)
Cites (TV seriál)
Los nuestros (TV seriál)
2014 Hermanos (TV seriál)
Srdce oceánu (TV seriál)
2012 Tajemná Calenda (TV seriál)
2011 Ermessenda (TV seriál)
2010 Punta Escarlata (TV seriál)
2005 Abuela de verano (TV seriál)

Dokumentární

2007 Casting: El camino del éxito (TV film)
2004 Miradas 2 (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Hormiguero, El (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace