foto

Clara Lago

  • nar. 6.3.1990 (28 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Clara Lago Grau se narodila 6. března 1990 ve Španělském Madridu. Na obrazovkách se představuje už od roku 2000, tedy od 10 let.

První výrazná role přišla v roce 2004, kdy začala hrát v seriálu HOSPITAL CENTRAL, kde ztvárňuje postavu jménem Candela Rodriguez Gandara a objevila se celkem ve 23 epizodách. V roce 2008 nastoupila hned do dvojice seriálů LEX a PACOVO MUŽSTVO.

V roce 2011 dvakrát spolupracovala s Quimem Gutiérrezem - nejprve se potkali ve filmu BRATRANCI V AKCI a poté si spolu zahráli i v hororu LA CARA OCULTA. V roce 2012 se objevila v dramatu TENGO GANAS DE TI. A také přidala hlavní roli v thrilleru FIN.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cizinec ve vlaku
2017 Órbita 9
2016 Na konci tunelu
2015 Ahora o nunca
Ocho apellidos vascos II
Perevodčik
Zánik
2014 Against the Jab
Ocho apellidos vascos
2013 Eltern
¿Quién mató a Bambi?
2012 Konec
Tengo ganas de ti
2011 Bratranci v akci
La Cara oculta
2010 El mal ajeno
2008 Šibenice
2007 Klub sebevrahů
2006 Písek v kapsách
2004 Vida que te espera, La
2002 Carolina pouť
2000 Terca vida

TV seriály

2017 Knihovníci (TV seriál)
And the Eternal Question (S03E08)
2016 Web Therapy (TV seriál)
2011 Srdce oceánu (TV seriál)
2010 Chicas de oro, Las (TV seriál)
2008 Lex (TV seriál)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)

Dokumentární

2011 Actrices (TV seriál)
2007 Casting: El camino del éxito (TV film)
2004 Miradas 2 (TV seriál)

TV pořady

2006 Hormiguero, El (TV pořad)
2003 XVII premios Goya (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace