foto

Marta Bačíková

  • nar. Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ovčáček čtveráček (divadelní záznam)
2013 Skoro úplně vymyšlený film
2012 Čtvrteční rána (studentský film)
2011 Aktovka (studentský film)
2007 O rodičích a dětech

TV seriály

2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt na biofarmě (E06)
2011 Znamení koně (TV seriál)
Prohra (S01E05)

Dokumentární

2016 Rozsudek - Smrt lékaře (S02E01) (epizoda)
2014 Rozsudek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace