foto

Adrian Petriw

  • nar. 5.8.1987 (30 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Woman on the Run (TV film)
2016 Interrogation
Max Steel: Team Turbo - Fusion Tek
Under Fire
2015 Barbie Rock’n Royals
2014 Ohňostroj lásky (TV film)
2011 Barbie: Tajemství víl
2010 Barbie a Kouzelný módní salón
2008 Následníci mstitelů - hrdinové zítřka
Run Rabbit Run
2007 Haunting of Sorority Row, The
2006 Broken House

TV seriály

2017 Lucifer (TV seriál)
God Johnson (S02E16)
iZombie (TV seriál)
Eat a Knievel (S03E08)
2015 Scout & the Gumboot Kids (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Mei Mei (S05E02)
2014 Arrow (TV seriál)
Ulice v plamenech (S02E22)
Continuum (TV seriál)
The Dying Minutes (S03E12)
2013 The Killing (TV seriál)
Hope Kills (S03E07)
2010 Tower Prep (TV seriál)
2008 Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Poslední výzva (S02E13)
2003 Romeo! (TV seriál)
2000 Edgemont (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace