foto

Adrian Petriw

  • nar. 5.8.1987 (31 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Midnight Kiss (TV film)
Homegrown Christmas (TV film)
The Shipment
2017 Woman on the Run (TV film)
2016 Max Steel: Team Turbo - Fusion Tek
Město v ohrožení
Slugterra: Do stínadel
Sofiin případ (TV film)
2015 Barbie Rock’n Royals
2014 Ohňostroj lásky (TV film)
2011 Barbie: Tajemství víl
2010 Barbie a Kouzelný módní salón
2008 Následníci mstitelů - hrdinové zítřka
Run Rabbit Run
2007 Haunting of Sorority Row, The
2006 Broken House

TV seriály

2019 Rychlá Layne (TV seriál)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Egg MacGuffin (S04E13)
2018 Jurský svět - Utajená expozice (TV seriál)
Take Two (TV seriál)
It Takes A Thief (E12)
The Hollow (TV seriál)
2017 Lucifer (TV seriál)
God Johnson (S02E16)
iZombie (TV seriál)
Eat a Knievel (S03E08)
2015 Scout & the Gumboot Kids (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Mei Mei (S05E02)
2014 Arrow (TV seriál)
Ulice v plamenech (S02E22)
Continuum (TV seriál)
The Dying Minutes (S03E12)
2013 Zločin (TV seriál)
Hope Kills (S03E07)
2010 Tower Prep (TV seriál)
2008 Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Poslední výzva (S02E13)
2003 Romeo! (TV seriál)
2000 Edgemont (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace