foto

Adrian Petriw

  • nar. 5.8.1987 (32 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Holiday Hearts (TV film)
Morning Show Mysteries: Death by Design (TV film)
2018 A Midnight Kiss (TV film)
Doma pečené Vánoce (TV film)
The Shipment
2017 Woman on the Run (TV film)
2016 Max Steel: Team Turbo - Fusion Tek
Město v ohrožení
Slugterra: Do stínadel
Sofiin případ (TV film)
2015 Barbie Rock’n Royals
2014 Ohňostroj lásky (TV film)
2011 Barbie: Tajemství víl
2010 Barbie a Kouzelný módní salón
2008 Následníci mstitelů - hrdinové zítřka
Run Rabbit Run
2007 Haunting of Sorority Row, The
2006 Broken House

TV seriály

2020 Můj kamarád Hajzlík (TV seriál)
Představování (E02)
Prázdno (TV seriál)
Závod (S02E10)
Oheň (S02E09)
Tesák (S02E08)
další epizody (10)
2019 Legenda Isla Nublar (TV seriál)
Rychlá Layne (TV seriál)
Dračí princ (TV seriál)
Poslední bitva (S03E09)
Sol Regem (S03E01)
Záchvat zuřivosti (S02E07)
další epizody (4)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Egg MacGuffin (S04E13)
Van Helsing (TV seriál)
Broken Promises (S04E04)
2018 Dračí princ (TV seriál)
Strašidelná sopka (S01E08)
Prázdný trůn (S01E05)
Krvežízniví (S01E04)
Jurský svět - Utajená expozice (TV seriál)
Take Two (TV seriál)
It Takes a Thief (E12)
2017 Marvel Super Hero Adventures (TV seriál)
Lucifer (TV seriál)
Bůh Johnson (S02E16)
iZombie (TV seriál)
Eat a Knievel (S03E08)
2016 Projekt Mc² (TV seriál)
Bye Bye Birdie (S02E05)
2015 Scout & the Gumboot Kids (TV seriál)
Star Wars: Příběhy Droidů (TV seriál)
Výprava do Mos Eisley (E03)
Hell on Wheels (TV seriál)
Mei Mei (S05E02)
2014 Arrow (TV seriál)
Ulice v plamenech (S02E22)
Continuum (TV seriál)
The Dying Minutes (S03E12)
2013 Zločin (TV seriál)
Hope Kills (S03E07)
2011 Superbook (TV seriál)
2010 Tower Prep (TV seriál)
2008 Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Poslední výzva (S02E13)
2003 Romeo! (TV seriál)
2000 Edgemont (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky