foto

Shannon Chan-Kent

  • nar. 23.9.1988 (30 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ježek Sonic
2019 A Feeling of Home (TV film)
My Little Pony: Equestria Girls: Spring Breakdown
My Little Pony: Rainbow Roadtrip (TV film)
2018 My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship
My Little Pony: Best Gift Ever (TV film)
Parallel
2017 Barbie: Ve světě her
Eat, Drink & Be Buried: A Gourmet Detective Mystery (TV film)
My Little Pony Film
My Little Pony: Kouzelný tanec (TV film)
2016 Ghost Patrol (TV film)
My Little Pony: Equestria Girls: Legenda o věčné svobodě
Slugterra: Do stínadel
The Irresistible Blueberry Farm (TV film)
2015 Lovecká sezóna: Strašpytel
My Little Pony: Equestria Girls – Hry přátelství
Slugterra: Eastern Caverns
The Gourmet Detective (TV film)
The Gourmet Detective: A Healthy Place to Die (TV film)
2014 My Little Pony: Equestria Girls II
Slugterra: Démon z neznáma (TV film)
Slugterra: Návrat elementů
2013 Sara Solves It (TV film)
Vražda za vraždu
2012 The Selection (TV film)
2011 Zhu Zhu Pets: Kouzelná říše Zhu
2010 Barbie - Příběh mořské panny
Barbie a Kouzelný módní salón
Care Bears to the Rescue
Care Bears: The Giving Festival Movie
2009 Spectacular! (TV film)
2008 Barbie a kouzelné Vánoce
2007 Dragon Boys (TV film)
Madeline in Tahiti
2002 Madeline: My Fair Madeline (TV film)

TV seriály

2019 The Bravest Knight (TV seriál)
2018 Corner Gas Animated (TV seriál)
Life Sentence (TV seriál)
Then and Now (E13)
What To Expect When You're Not Expecting (E09)
Our Father, The Hero (E07)
další epizody (7)
Littlest Pet Shop: Náš kouzelný svět (TV seriál)
Polly Pocket - Síla malých (TV seriál)
Super Dinosaur (TV seriál)
The Crossing (TV seriál)
The Face of Oblivion (E04)
Pax Americana (E03)
Trial & Error (TV seriál)
Barcelona (S02E10)
A Big Break (S02E09)
A Family Affair (S02E07)
další epizody (4)
Supergirl (TV seriál)
Parasite Lost (S04E05)
2017 Chuckovy možnosti (TV seriál)
Dinotrux Supercharged (TV seriál)
Lucifer (TV seriál)
The Good, the Bad, and the Crispy (S02E18)
Batesův motel (TV seriál)
Nerozlučně spjati (S05E07)
2016 Beat Bugs (TV seriál)
Kong: King of the Apes (TV seriál)
Rainbow Ruby (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Method Head (S02E10)
2012 Slugterra (TV seriál)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Curse (E17)
2011 Voltron Force (TV seriál)
2010 Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Turtle Undefeated (S01E05)
Bong Intercepted (S01E04)
Rent Uncollected (S01E03)
2009 Rota (TV seriál)
Strawberry Shortcake's Berry Bitty Adventures (TV seriál)
2008 Samurai Girl (TV seriál)
2007 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
1.28 (E36)
Koši (E34)
Čóšó (E33)
další epizody (23)
2006 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Koigokoro (E12)
Tocunjú (E11)
Pucca (TV seriál)
2004 Being Ian (TV seriál)
2003 Sabrina's Secret Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace