foto

Kelly Metzger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 My Little Pony: Equestria Girls - Duhový výlet (TV film)
2017 Never Steady, Never Still
2014 Pohřbené tajemství (TV film)
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Útěk z chrámu Jediů (TV film)
2013 Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Hrozba Sithů
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Jediové útočí (TV film)
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Skrytý klon (TV film)
2010 Barbie a Kouzelný módní salón
2009 Barbie uvádí Thumbelina
2006 My Little Pony: A Very Pony Place

TV seriály

2020 Ninjago (TV seriál)
Epizoda 16 (S13E16)
Epizoda 15 (S13E15)
Epizoda 14 (S13E14)
další epizody (32)
2019 Ninjago (TV seriál)
See (TV seriál)
Čerstvá krev (S01E03)
V zajetí kouzel (TV seriál)
A Flock Of Lost Birds (S04E01)
Ninjago (TV seriál)
Endings (S10E04)
The Fall (S10E03)
Into the Breach (S10E02)
další epizody (4)
2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Daddy Darhkest (S03E10)
Ninjago (TV seriál)
Green Destiny (S09E10)
Lessons for a Master (S09E09)
Saving Faith (S09E08)
další epizody (20)
2017 Haters Back Off (TV seriál)
my theem park (S02E07)
Ninjago (TV seriál)
Lost in Time (S07E10)
Out of the Fire and Into the Boiling Sea (S07E09)
Pause and Effect (S07E08)
další epizody (10)
2016 Ninjago (TV seriál)
The Way Back (S06E10)
Operation Land Ho! (S06E09)
The Last Resort (S06E08)
další epizody (10)
2015 Ninjago (TV seriál)
Zakletý svět: část 2 (S05E10)
Zakletý svět: část 1 (S05E09)
Ohromné nebezpečí (S05E08)
další epizody (20)
2014 Ninjago (TV seriál)
Titanový Ninja (S03E08)
Prázdnota (S03E07)
Krycí jméno Arcturus (S03E06)
další epizody (8)
2012 Ninjago (TV seriál)
Vzestup mistra Spinjitzu (S02E13)
Návrat Overlorda (S02E12)
Poslední naděje (S02E11)
další epizody (20)
2011 Ninjago (TV seriál)
Den Bájného požírače (S01E15)
Vzestup Bájného požírače (S01E14)
Z ničeho všechno (S01E13)
další epizody (8)
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Žádná blízká setkání (S05E03)
2007 Sushi Pack (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Sázka (E15)
Přítel (E14)
Zpověď (E13)
2006 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Setkání (E09)
Záře (E08)
Odhalení (E06)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky