foto

Brett Simmons

  • nar. 3.1.1982 (37 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Třeba jsi vrah
2014 Animal
2013 The Monkey's Paw
2011 Husk

TV seriály

2019 Pandora (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Animal
2013 The Monkey's Paw

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Skladatelská filmografie

Host

TV pořady

2006 The Megan Mullally Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace