foto

Viktor Oszkár Nagy

  • nar. 26.1.1980 (39 let)
    Gyöngyös, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Hivatal (TV film)
2009 Otcův pozemek

Dokumentární

2016 Székely derbi
2013 Rozkaz je rozkaz
2011 Mezi dvěma světy (TV film)
2010 3 esküvő (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Hivatal (TV film)

Dokumentární

2016 Székely derbi
2013 Rozkaz je rozkaz
2011 Mezi dvěma světy (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Réka és Vivi (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace