foto

Matěj Brothánek

  • nar. 23.1.1994 (24 let)
    Brno, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Kontra (studentský film)
2016 Tajemství pouze služební
2014 Modelky s.r.o.
2013 Jedlíci aneb Sto kilo lásky
2012 Marnost nade vše (studentský film)
V New Yorku řemeslo žije! (studentský film)
2010 Za sklem (amatérský film)

TV seriály

2015 Stopy života (TV seriál)
Mateřská láska (S01E09)
2014 Bastardi (TV seriál)
Stopy života (TV seriál)
Bílý střelec (S01E08)

Dokumentární

2015 Island - úchvatné divadlo prírody

Režijní filmografie

Filmy

2012 V New Yorku řemeslo žije! (studentský film)
2010 František (studentský film)
Porotce (amatérský film)
2009 Not love (amatérský film)
Čas (amatérský film)
2008 Sklenička (amatérský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Kluci z hor
2012 V New Yorku řemeslo žije! (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Velikost není vše
2012 Marnost nade vše (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 V New Yorku řemeslo žije! (studentský film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace