foto

Jarmil Burghauser

  • nar. 10.10.1921
    Písek, Československo
  • zem. 19.2.1997 (75 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1985 Albert (TV film)
1974 Princezna Turandot (TV film)
1969 Pasiáns (TV film)
1968 Jarní vody
Kardinál Zabarella (TV film)
Pařížský kat (TV film)
1965 Polka jede do světa (TV film)
1964 Místo v houfu
1961 Kde řeky mají slunce
1956 Labakan
Legenda o lásce
1947 Atom na rozcestí
Premiéra

TV seriály

1964 Shakespearovské monology (TV seriál)

Dokumentární

1954 Český ráj
1948 Lidé a párky

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1990 Antonín Dvořák (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace