foto

Eduard Grečner

  • nar. 21.9.1931 (86 let)
    Kopčany, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1964 Prípad Barnabáš Kos

Dokumentární

2018 Válek
2014 Československý filmový zázrak (TV seriál)
2013 Prvá (TV seriál)
2010 25 ze šedesátých aneb Československá nová vlna
2009 Koliba
Zlatá šedesátá (TV seriál)
2008 Kým sa skončí tento film
MEDZI 4 - 5, 6 (TV film)
2007 Martin Slivka - "... muž, ktorý sadil stromy" (TV film)
1997 Eduard Grečner (TV film)
1993 Portréty (TV seriál)

TV pořady

2016 Slnko v sieti 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace