foto

David Bowers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 The Great Mint Swindle (TV film)
2005 Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
2003 Matrix Revolutions
2002 Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
1999 Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba

TV seriály

2011 Cloudstreet (TV seriál)
2004 Foreign Exchange (TV seriál)
Parallax (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Kachny na odstřel (S01E02)
2000 Above the Law (TV seriál)
Grass Roots (TV seriál)
1999 Farscape (TV seriál)
The Flax (S01E12)
1997 Wildside (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky