foto

Christoph Bach

  • nar. 1975
    Reutlingen, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Správa
2019 Das Leben meiner Tochter
Giraffe
2018 Der Mordanschlag (TV film)
Keiner schiebt uns weg (TV film)
2017 Das Milan-Protokoll
Der Zauberlehrling (TV film)
Smile
Tatort - Dein Name sei Harbinger (TV film)
2016 Emma nach Mitternacht – Frau Hölle (TV film)
Kaltfront (TV film)
2015 Buddha's Little Finger
Harter Brocken (TV film)
Polder - Tokyo Heidi
Tatort – LU (TV film)
2014 Dina Foxx: Tödlicher Kontakt (TV film)
Dyslexie - Der Kampf mit den Buchstaben (TV film)
2013 Finsterworld
Globální hráč
Shirley - vize reality
2012 Abseitsfalle
Tatort - Kein Entkommen (TV film)
2011 Das Schlafende Mädchen
Marie Brand und der Sündenfall (TV film)
2010 Carlos (TV film)
Modrá lucerna (TV film)
2009 66/67 - Fairplay war gestern
Dutschke (TV film)
2008 Finnischer Tango
Místo činu: Kolín - Žhářka (TV film)
Místo činu: Mnichov - Starý mrzout (TV film)
Schattenwelt
2007 Blindflug
Hochzeit um jeden Preis (TV film)
Praha - Železná opona (TV film)
2006 Allein gegen die Angst
Exoticore
Schneckenhaus, Das (TV film)
Tatort - Revanche (TV film)
2005 Katze im Sack
Kroky k nápravě světa
Mein Mörder (TV film)
Sieben Himmel (TV film)
Weiße Stille
2003 Detroit
Echte Männer? (TV film)
Narren
2002 Místo činu: Hamburg - Inkognito (TV film)
2001 Schluss mit lustig! (TV film)
Stiller Sturm (TV film)

TV seriály

2017 Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der nette Herr Wong (E21)
2005 Donna Leonová (TV seriál)
Dokaž, že je to zlé (E09)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Seznam smrti (S08E07)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Crash (S03E14)
Donna Leonová (TV seriál)
Přátelé z lepší společnosti (E06)
2002 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Rückkehr des Teufels (E03)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Die Aldi-Brüder (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky