foto

Cristian Solimeno

  • nar. 27.4.1975 (43 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lucid
Welcome to Curiosity
2017 We Still Steal the Old Way
2013 Ajťáci: Přichází internet (TV film)
Rivalové
2011 Glass Man, The
2008 Dokonalý úkryt
Úterý
2007 Armáda démonů: Matka slz
Highlander 5
Srážka s kometou (TV film)
2004 Beauty (TV film)
Devět životů
Tunnel of Love (TV film)
2003 Rooftops
2002 Relativity
2001 Jak na ženský
2000 Dead Babies
1999 Makléř

TV seriály

2016 Guilt (TV seriál)
What Did You Do? (E10)
The Crown v Atwood (E09)
Eyes Wide Open (E08)
další epizody (10)
2014 Americký táta (TV seriál)
Blagsnarst, a Love Story (S11E03)
2013 Bible (TV seriál)
2012 Crime Stories (TV seriál)
2007 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S06E10)
2006 Strictly Confidential (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
2000 Burnside (TV seriál)
1998 Babes in the Wood (TV seriál)
Brothers and Sisters (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 The Vicar of Dibley (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Glass Man, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace