foto

Ivan Kurz

  • nar. 19.11.1947 (69 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1986 Úplatek
1985 Mít někoho do deště (TV film)
Pozor, je ozbrojen (TV film)
1984 Jestřábí věž (TV film)
Kukačka v temném lese
1983 Vrak
1982 Třetí princ
Zahrada dětí (TV film)
1980 Starožitníkův krám (TV film)

TV seriály

2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
Havrani (S03E06)
Dědic (S03E05)
další epizody (7)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
Loupežník (S02E12)
Hypnotizér (S02E11)
další epizody (12)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Černá ruka (S01E12)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
další epizody (12)
1987 Panoptikum Města pražského (TV seriál)
Laková krabička na čaj (E10)
Příběh z dovolené (E09)
Pan rada v Paříži (E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace