foto

Jimmy Workman

  • nar. 4.10.1980 (38 let)
    Fairfax, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 To Kill a Mockumentary
2002 Biggest Fan, The
1997 Lepší už to nebude
1996 Černá ovce
1993 Addamsova rodina 2
1992 Vánoce v Connecticutu (TV film)
1991 Addamsova rodina

TV seriály

1995 Život s Louiem (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Hudební videoklipy

1993 Tag Team - Addams Family (Whoomp!) (hudební videoklip)
1991 MC Hammer - Addams Groove (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace