foto

Moran Atias

  • nar. 9.4.1981 (37 let)
    Haifa, Izrael
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Moran se narodila v izraelské Haifě rodičům marocko židovského původu. V 15 letech se objevila v izraelské show pro mladé nazvané OUT OF FOCUS. Její plán sloužit v izraelských obranných jednotkách zhatila v 17 letech diagnostikovaná meningitida. Moran se poté rozhodla přesídlit do Německa, kde chtěla nastartovat svoji mezinárodní modelingovou kariéru. Kariéra modelky ji poté zavedla do Itálie, kde byla pro modelingový svět objevena a začala pracovat pro Roberta Cavalliho. Poté, co si vybudovala úspěšnou kariéru modelky, se rozhodla zkusit také profesi herečky.

Jednou z jejích prvních rolí byla role Sigal v izraelském muzikálu o lásce mezi dvěma popovými hvězdami nazvaném DNY LÁSKY z roku 2005. V témže roce si zahrála Monicu v dramatu GAS. Mohli jsme ji vidět jako Aishu ve válečné komedii RŮŽE POUŠTĚ nebo v dobrodružné sci-fi komedii ZEMĚ ZTRACENÝCH. K jejím posledním hereckým počinům patří role Erit v krimidramatu Paula Haggise TŘI DNY KE SVOBODĚ. Ze seriálových rolí je jejím nejznámějším počinem role Inez v seriálu CRASH.

Moran se věnuje také charitativní činnosti: zúčastnila se dobrovolnické mise po zemětřesení na Haiti v roce 2010, kdy pomáhala s evakuaci obětí zemětřesení na Floridu. V pomoci občanům Haiti pak pokračovala i při dalších charitativních projektech a akcích. Moran mluví plynně třemi jazyky: hebrejsky, anglicky a italsky.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Speed Kills
2016 A Stand Up Guy
2013 Ten třetí
2012 Crazy Eyes
2010 Kavod (Honor)
Tři dny ke svobodě
2009 Oggi sposi
Země ztracených
2008 Zohan: Krycí jméno Kadeřník
2007 Armáda démonů: Matka slz
2006 Růže pouště
2005 Dny lásky
Gas

TV seriály

2019 The Village (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Doktoři (TV seriál)
Úplné zatmění srdce (S01E14)
Utíkej, doktore, utíkej (S01E13)
Pád do hlubin (S01E12)
další epizody (10)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E09)
7:00 p.m.-8:00 p.m. (E08)
6:00 p.m.-7:00 p.m. (E07)
2016 Tyran (TV seriál)
Dva hroby (S03E10)
Jak se má žít (S03E09)
Krize v Abudínu (S03E08)
další epizody (10)
2015 Tyran (TV seriál)
Mír pro Abudín (S02E12)
Boží vůle (S02E11)
Operace písečná bouře (S02E10)
další epizody (12)
2014 Tyran (TV seriál)
Mimořádný stav (S01E02)
Pilot (S01E01)
2011 Ve službách FBI (TV seriál)
Konečná lhůta (S03E03)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Hra na vraždu (S09E21)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Odpočívej v pokoji, Marino Garitová (S06E18)
2009 Il bene e il male (TV seriál)
2008 Havárie (TV seriál)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace