foto

Neill Fearnley

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Garage Sale Mysteries: Murder In D Minor (TV film)
Garage Sale Mysteries: Picture a Murder (TV film)
Garage Sale Mystery: Pandora's Box (TV film)
2017 Garage Sale Mystery: A Case of Murder (TV film)
Garage Sale Mystery: Murder Most Medieval (TV film)
Garage Sale Mystery: Murder by Text (TV film)
Garage Sale Mystery: The Beach Murder (TV film)
2016 A When Calls the Heart Christmas (TV film)
The Wedding March (TV film)
2015 A Gift of Miracles (TV film)
Autumn Dreams (TV film)
2011 Christmas Comes Home to Canaan (TV film)
2010 Rodinná sešlost (TV film)
2009 Setkání s nebezpečím (TV film)
Tales of an Urban Indian (TV film)
Vánoce v Canaanu (TV film)
2008 Danielova dcera (TV film)
Kluk od vedle (TV film)
2007 Decentní návrh (TV film)
The Bad Son (TV film)
Ukradená nevinnost (TV film)
2006 I Dream of Murder (TV film)
2005 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Mork & Mindy' (TV film)
Vánoce v Bostonu (TV film)
2004 Klinika (TV film)
2001 Osmondovi (TV film)
2000 Splněný sen: The Monkees (TV film)
1999 Escape from Mars (TV film)
1997 Dead Man's Gun (TV film)
Johnny 2.0 (TV film)
1996 Dogmatic
1992 Black Ice
1991 Girl from Mars, The (TV film)

TV seriály

2018 When Calls the Heart (TV seriál)
Close to My Heart (S05E10)
Love and Marriage (S05E06)
My Heart Is Yours (S05E05)
další epizody (5)
2017 When Calls the Heart (TV seriál)
Heart of a Fighter (S04E10)
Heart of a Secret (S04E09)
Courageous Hearts (S04E08)
další epizody (4)
2016 When Calls the Heart (TV seriál)
Prayers from the Heart (S03E09)
Hearts in Question (S03E08)
A Gentle Heart (S03E05)
další epizody (4)
2015 When Calls the Heart (TV seriál)
With All My Heart (S02E07)
Heart of the Family (S02E05)
Awakenings & Revelations (S02E04)
další epizody (6)
2014 When Calls the Heart (TV seriál)
Prelude to a Kiss (S01E12)
Rules of Engagement (S01E11)
Love Comes First (S01E10)
další epizody (5)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Povznešení (S02E12)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
2001 Strange Frequency (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1999 Hope Island (TV seriál)
1998 Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Síť (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Kousek lásky (S03E01)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
Flash Forward (TV seriál)
My Life as a Dog (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Zevnitř (S02E13)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Hlas rozumu (S01E21)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Sokolí oko (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Pod africkým nebem (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
The Currency We Trade In (S03E03)
I'm Okay, You Need Work (S02E15)
A Big Disease with a Little Name (S02E13)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
How Much Is That Body in the Window? (S02E10)
Pátek třináctého (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Autumn Dreams (TV film)
2011 Christmas Comes Home to Canaan (TV film)
2010 Rodinná sešlost (TV film)
2009 Setkání s nebezpečím (TV film)
Vánoce v Canaanu (TV film)
2008 Danielova dcera (TV film)
Kluk od vedle (TV film)
2006 I Dream of Murder (TV film)
2005 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Mork & Mindy' (TV film)
Vánoce v Bostonu (TV film)
2001 Osmondovi (TV film)

TV seriály

2010 Hodina duchů (TV seriál)
2001 Witchblade (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace