foto

Philipp Stennert

  • nar. 25.8.1975 (43 let)
    Göttingen, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Neben der Spur - Amnesie (TV film)
2015 Rivalové navždy - bitva o tenisky (TV film)
2014 Neben der Spur - Adrenalin (TV film)
2012 Viktor a tajemství krokodýlího domu
2010 Jerry Cotton
2007 Neues vom Wixxer
2004 Agujero
2001 Shadowman (studentský film)

TV seriály

2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Neues vom Wixxer

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Neben der Spur - Amnesie (TV film)
2014 Neben der Spur - Adrenalin (TV film)
2001 Shadowman (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace