foto

Bastian Pastewka

  • nar. 4.4.1972 (45 let)
    Bochum, Severní Porýní-Vestfálsko, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gespensterjäger
2012 Mutter muss weg (TV film)
2011 Nils Holgersson a jeho zázračná cesta (TV film)
2010 Hurá do Afriky!
Jerry Cotton
2009 Brémští muzikanti (TV film)
Lulu a Jimi
Mužská srdce
2008 Zwei Weihnachtsmänner (TV film)
2007 Fröhliche Weihnachten (TV film)
Neues vom Wixxer
2006 Reine Formsache
Schwere Jungs
2005 Lední medvídek 2: Tajemný ostrov
Madagaskar
2004 Dva idioti ze Scotland Yardu
2002 Bully Spezial - Traumschiff, Das (TV film)
Et kütt wie et kütt
2001 Der Zimmerspringbrunnen
1993 Dítě z Maconu

TV seriály

2015 Morgen hör ich auf (TV seriál)
2010 Wir müssen reden! (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2003 Beze slov (TV seriál)
Das Büro (TV seriál)

TV pořady

2017 Sitzheizung gibt's nicht! (TV pořad)
2013 Das ist Spitze! (TV pořad)
2012 Elmo: Wort des Tages (TV pořad)
2009 heute-show (TV pořad)
2004 Harald Schmidt (TV pořad)
2003 Zibb (TV pořad)
1999 Wer wird Millionär? (TV pořad)
1997 Bullyparade (TV pořad)
1996 Die Wochenshow (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 III nach neun (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Neues vom Wixxer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace