foto

Biff McGuire

  • nar. 25.10.1926 (93 let)
    New Haven, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 American Seagull
1979 Act of Violence (TV film)
Nero Wolfe (TV film)
Poslední slovo
1978 Child of Glass (TV film)
1977 Have I Got a Christmas for You (TV film)
Hemingway Play, The (TV film)
In the Matter of Karen Ann Quinlan (TV film)
Roger & Harry: The Mitera Target (TV film)
1976 Bitva o Midway
Francis Gary Powers: The True Story of the U-2 Spy Incident (TV film)
Law and Order (TV film)
1975 Crime Club (TV film)
Matt Helm (TV film)
The Turning Point of Jim Malloy (TV film)
1974 Underground Man, The (TV film)
1973 Serpico
The Werewolf of Washington
1968 Případ Thomase Crowna
Srdce je osamělý lovec
1963 Station Six-Sahara
1961 Quillow and the Giant (TV film)
1955 The Phenix City Story
1951 You're in the Navy Now

TV seriály

2001 Frasier (TV seriál)
Májový den (S08E23)
2000 Soudkyně Amy (TV seriál)
Srážka kultur (S01E15)
JAG (TV seriál)
Nezvěstné plavidlo (S05E22)
Pohotovost (TV seriál)
Nejrychlejší rok (S06E19)
1997 Union Square (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
1994 Odpadlík (TV seriál)
Dutch na útěku (S03E01)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
God Bless the Child (S02E05)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Gold (S02E10)
Deek (S02E08)
Robber's Roost (S02E07)
1976 Family (TV seriál)
Gibbsville (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
Visions (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Hra se zákony (S04E03)
1975 Khan! (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
Young Dr. Kildare (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Diagnosis: Unknown (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Appointment with Adventure (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Justice (TV seriál)
The Secret Storm (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
Search for Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky