foto

Philipp Schenker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Admin
2020 Krajina ve stínu
Louis van Beethoven (TV film)
Šarlatán
2019 Brecht (TV film)
Ottilie von Faber-Castell – Eine mutige Frau (TV film)
Skleněný pokoj
2018 Legenda jménem T-34
Stillleben (studentský film)
Zlatý podraz
2017 Borg/McEnroe
Milada
Zemský soud - Příběh jedné rodiny (TV film)
2016 O Noře (studentský film)
2013 Něžné vlny
2011 Poupata
2009 Protektor

TV seriály

2021 Spy City (TV seriál)
2019 Preis der Freiheit (TV seriál)
Svět v plamenech (TV seriál)
2018 Ponorka (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
2017 Charité (TV seriál)
Rozdělení II (TV seriál)
2016 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Rapl (TV seriál)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
Agent (S01E08)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)
2014 1864 (TV seriál)
2013 Bez hranic (TV seriál)

Dokumentární

2017 Das Luther-Tribunal - Zehn Tage im April (TV film)

Divadelní záznam

2016 Dechovka (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky