foto

Roman Vejdovec

  • nar. 1975

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Úkryt v zoo
2016 Psanci
2011 Faust
2010 Habermannův mlýn
2009 3 sezóny v pekle
Post Bellum (TV film)
Protektor
1998 Jezerní královna

TV seriály

2019 Sever (TV seriál)
Střet zájmů (E02)
2017 Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Krev (S02E07)
Bratři (S02E06)
další epizody (6)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Bratrská láska (S03E05)
2016 Mordparta (TV seriál)
Kořist (S01E08)
Nadvláda (S01E06)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Whistleblower (S03E02)
2013 České století (TV seriál)
Den po Mnichovu (1938) (E02)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pistole (S02E13)
2008 Správná dvojka (TV seriál)
Mit aller Macht (E40)
2006 Letiště (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky