foto

Michal Dalecký

  • nar. 10.5.1983 (35 let)
    Holice, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bůh s námi - od defenestrace k Bílé hoře (TV film)
Čertí brko
Generace VUT
Prezident Blaník
2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
2009 Protektor
2008 Dívka a kouzelník (TV film)

TV seriály

2019 Princip slasti (TV seriál)
2017 Bohéma (TV seriál)
Dáma a Král (TV seriál)
Charité (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (65)

do profilu filmu >>
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace