foto

Jiří Jelínek ml.

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Návštěvníci 3: Revoluce
Slíbená princezna (TV film)
2015 Hex Games (amatérský film)
2012 Signál
2009 Muži v říji
Protektor
2006 Hezké chvilky bez záruky

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Tabačka (E04)
Baron Kafr (E02)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Vyhazov (S01E02)
2014 Clona (TV seriál)
Únos (E03)
Smrt policajta (E01)
Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Vědomosti světu vládnou (E03)
Připouštění (E02)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Soudy a předsudky (S03E21)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Hrdina (S01E13)

Dokumentární

2001 Béčka (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace