foto

Jiří Jelínek ml.

  • nar. 13.8.1973 (46 let)
    Hradec Králové, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Signál
Sweat (TV film)
2009 Muži v říji
Protektor
2006 Hezké chvilky bez záruky

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Sběrači lahví (S03E29)
2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Tabačka (S01E04)
Baron Kafr (S01E02)
2014 Clona (TV seriál)
Únos (E03)
Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Vědomosti světu vládnou (E03)
Připouštění (E02)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Soudy a předsudky (S03E21)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Hrdina (S01E13)

Dokumentární

2001 Béčka (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky