foto

Ed Bianchi

  • nar. 24.4.1942 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Bratři Kisselovi (TV film)
1991 Off and Running
1986 Doctor Duck's Super Secret All-Purpose Sauce
1981 Ctitel

TV seriály

2020 Ray Donovan (TV seriál)
Bugs (S07E09)
2019 Město na kopci (TV seriál)
What They Saw in Southie High (S01E02)
Yellowstone (TV seriál)
New Beginnings (S02E02)
A Thundering (S02E01)
2017 Chyťte ho! (TV seriál)
Epinephrine (S01E06)
A Man of Letters (S01E05)
The Get Down (TV seriál)
Only from Exile Can We Come Home (E11)
Gamble Everything (E10)
The Beat Says, This Is the Way (E08)
2016 The Get Down (TV seriál)
Raise Your Words, Not Your Voice (E06)
Forget Safety, Be Notorious (E04)
Seek Those Who Fan Your Flames (E02)
Bloodline (TV seriál)
Part 14 (S02E01)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 13 (S01E13)
Part 11 (S01E11)
Batesův motel (TV seriál)
Poslední večeře (S03E07)
Ray Donovan (TV seriál)
Čuryn (S03E02)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Adventure (S01E05)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Pachatel (S01E02)
Batesův motel (TV seriál)
Kolaps (S02E08)
Skok do vody (S02E06)
Zločin (TV seriál)
The Good Soldier (S04E03)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Norský král (S05E05)
Co řekl Ježíš (S05E03)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Chlapec a jeho pes (S01E08)
Město divů (TV seriál)
Na rozcestí (S02E04)
Přizpůsob se nebo zemři (S02E03)
Zločin (TV seriál)
The Jungle (S03E01)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Sňatky a povolenky k lovu (S04E09)
Všechno do hry (S04E04)
2012 Město divů (TV seriál)
Ať žije král (S01E08)
Tvrdý dopad (S01E06)
Hrad z písku (S01E03)
další epizody (4)
Zločin (TV seriál)
Buldok (S02E11)
Duchové minulosti (S02E05)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
I dojička má lepší osud (S03E09)
Ging Gang Goolie (S03E06)
2011 Lights Out (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Dám ti vědět, až tam dorazím (S01E10)
Pomsta (S01E07)
Klec (S01E02)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Co dělá včela? (S02E04)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Broken Engagement/Trashman (E07)
Rubicon (TV seriál)
Caught in the Suck (E08)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
I Saw This Pig and I Thought of You (E10)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
No Exit (S02E10)
Road Narrows (S02E03)
The Starting Line (S02E02)
2009 Kings (TV seriál)
The New King: Part One (E11)
Pilgrimage (E08)
Men of a Certain Age (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Trust Me (S01E06)
Zvláštní poldové (TV seriál)
The E.I.D. (E10)
Hrdinové (TV seriál)
Nové začátky 2/2 (S04E02)
2008 Bratrství (TV seriál)
The Chimes at Midnight (S03E06)
Let Rome Into Tiber Melt (S03E03)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Four (E05)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Figarova svatba (S01E03)
Bratrství (TV seriál)
Things Have Changed 1:7-8 (S02E10)
Dear Landlord 1:3-4 (S02E05)
2006 Bratrství (TV seriál)
Matthew 22:10 (S01E11)
Matthew 5:6 (S01E04)
Genesis 27:29 (S01E02)
Heist (TV seriál)
The Bedford Diaries (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
Deadwood (TV seriál)
Leviathan se usmívá (S03E08)
Úplná důvěra (S03E04)
2005 Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Fůze a kapitál (S02E09)
Dohodnutá lež - část 2. (S02E02)
další epizody (4)
2004 Deadwood (TV seriál)
Žádní další synové a dcery (S01E09)
Jack McCall a jeho soud (S01E05)
The Jury (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Znovu a zas (S03E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rituál (S05E14)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přidružené škody (S02E02)
Odliv (S02E01)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Odposlech (S01E06)
2000 Beat, The (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky