foto

Ed Bianchi

  • nar. 24.4.1942 (75 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Bratři Kisselovi (TV film)
1991 Off and Running
1986 Doctor Duck's Super Secret All-Purpose Sauce
1981 Ctitel

TV seriály

2017 The Get Down (TV seriál)
Only from Exile Can We Come Home (E11)
Gamble Everything (E10)
The Beat Says, This Is the Way (E08)
2016 The Get Down (TV seriál)
Raise Your Words, Not Your Voice (E06)
Forget Safety, Be Notorious (E04)
Seek Those Who Fan Your Flames (E02)
Bloodline (TV seriál)
Part 14 (S02E01)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 13 (S01E13)
Part 11 (S01E11)
Batesův motel (TV seriál)
Poslední večeře (S03E07)
Ray Donovan (TV seriál)
Čuryn (S03E02)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Adventure (S01E05)
TURN (TV seriál)
Who by Fire (S01E02)
Batesův motel (TV seriál)
Kolaps (S02E08)
Skok do vody (S02E06)
The Killing (TV seriál)
The Good Soldier (S04E03)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Norský král (S05E05)
Co řekl Ježíš (S05E03)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Chlapec a jeho pes (S01E08)
Město divů (TV seriál)
Na rozcestí (S02E04)
Přizpůsob se nebo zemři (S02E03)
The Killing (TV seriál)
The Jungle (S03E01)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Sňatky a povolenky k lovu (S04E09)
Všechno do hry (S04E04)
2012 Město divů (TV seriál)
Ať žije král (S01E08)
Tvrdý dopad (S01E06)
Hrad z písku (S01E03)
další epizody (4)
The Killing (TV seriál)
Bulldog (S02E11)
Ghosts of the Past (S02E05)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
I dojička má lepší osud (S03E09)
Ging Gang Goolie (S03E06)
2011 Lights Out (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
I'll Let You Know When I Get There (S01E10)
Vengeance (S01E07)
The Cage (S01E02)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Co dělá včela? (S02E04)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Rubicon (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Kings (TV seriál)
Men of a Certain Age (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Zvláštní poldové (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Nové začátky 2/2 (S04E02)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Figarova svatba (S01E03)
2006 Bratrství (TV seriál)
Heist (TV seriál)
The Bedford Diaries (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
The Jury (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Znovu a zas (S03E01)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přidružené škody (S02E02)
Odliv (S02E01)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Odposlech (S01E06)
2000 Beat, The (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace