foto

Anna Skellern

  • nar. 27.4.1985 (32 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Anna Skellern je australská herečka, kterážto je známa jako první ženský člen  australské satirické komediální skupiny The Chasers a jejich TV pořadu CNNNN.

Skellern navštěvovala University of Sydney, kde byl prominentní studentskou aktivistkou. V první sezóně pořadu CNNNN, parodovala tahle australská show vysílání amerických zpravodajských stanic CNN a FOX News, kde hrála svou „jmenovkyni", seriózní válečnou zpravodajku, známou pro časté ztráty svých kameramanů a mající přezdívku „navoněná jatka". V roce 2004 získal pořad CNNNN cenu Logie Award za nejlepší komediální pořad spolu se show Kath & Kim.

V červenci 2007 absolvovala Skellern Guildhall School of Music and Drama v Londýně. Tentýž měsíc debutovala na jevištní scéně divadla West End ve hře The Vegemite Tales, kde hrála roli Maddie.

Skellern účinkovala v pokračování hororového snímku Neila Marshalla, The Descent /2005/, THE DESCENT PART 2, který byl distribuován do kin v roce 2009. Skellern hrála postavu Cath - členku nového pátracího týmu po přeživších lidech.

V roce 2009, filmuje Skellern adaptaci povídky Agathy Christie, POIROT: THE CLOCKS s Davidem Suchetem, Jamie Winstonem a Tomem Burkem. Také ztvárnila novou roli číšnice, paní na hlídání a nešťastné Jakeovy lásky Kelly, v cenami ověnčeném, zčásti improvizovaném komediálním seriálu BBC, OUTNUMBERED /2007-současnost 2013/, režírovaném Andym Hamiltonem a Guyem Jenkinem, ve kterém hrají Claire Skinner nebo Hugh Dennis. Nějaký čas strávila v Africe filmováním thrilleru SIREN s Eoinem Mackenem a Terezou Srbovou. Také hraje postavu Jo v dvoudílném dramatu A PASSIONATE WOMAN /2010/, režírovaném Kay Mellor a Antonií Bird za účasti herců Billie Piper a Sue Johnston.

V dubnu 2012 hrála roli Lexy Price v druhé sérii drama seriálu LIP SERVICE o skupině lesbiček žijících v Glasgowě, vysílaném rádiem BBC Three. V říjnu 2012 hrála postavu Elaine White v druhé sérii a v druhé epizodě seriálu SPY, stanice Sky 1.

V roce 2007 byla Skellern centrem veřejné pozornosti, kdy se dostala do sporu mezi jejími dvěma bývalými příteli, Timem Freedmanem z indie-rockové skupiny The Whitlams a Chrisem Taylorem – kolegou z komediální skupiny The Chasers, kdy tito dva se přeli o původ textů písně parodující údajnou Freedmanovu zálibu v žití na předměstí Sydney v Newtownu.

Lukáš "gatuso" Častulík

Herecká filmografie

Filmy

2015 Solitary
2014 Blood Moon
Sophia Grace a Rosie: Královské dobrodružství
2013 Dávám tomu rok
2012 Gambit
2011 7lives
Night in the Woods, A
Noční incident
W.E.
2010 Half Hearted
Siren
2009 Pád do tmy 2

TV seriály

2016 Humans (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2015 The Interceptor (TV seriál)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Výhodný obchod (S01E03)
2013 Drifters (TV seriál)
Heading Out (TV seriál)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
2011 Camelot (TV seriál)
Three Journeys (E06)
Špion (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Hodiny (S12E04)
2010 Lip Service (TV seriál)
2007 Outnumbered (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace