foto

Jason Antoon

  • nar. 9.11.1971 (45 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Armstrong
The Late Bloomer
2014 The Rewrite
2012 Celeste a Jesse navždy
Kolumbovo náměstí
2009 Prostředníci
Zažít Woodstock
2007 Desatero
Holka z předměstí
Hudbu složil, slova napsal
Neznámý svůdce
2006 Things That Hang from Trees
2005 Producenti
Seagull
2004 Malá černá skříňka
2002 Láska s výstrahou
Minority Report
Nejhorší obavy
Živě z Bagdádu (TV film)
2001 Count Me In (TV film)
2000 Společník
1997 Cesta do ráje (TV film)

TV seriály

2017 Claws (TV seriál)
Famous in Love (TV seriál)
A Star is Born (E02)
Pilot (E01)
2016 Dice (TV seriál)
2015 Con Man (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Abra Cadaver (S02E07)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
A Murder Is Forever (S06E08)
2012 Electric City (TV seriál)
2010 Mad (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Vamped Out (TV seriál)
2009 Kings (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
Džungle rtěnek (TV seriál)
2006 Electric Company, The (TV seriál)
Pokoj č. 10 (TV seriál)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
100 Centre Street (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Courage the Cowardly Dog (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1997 Sports Illustrated for Kids Show, The (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace