foto

Jason Antoon

  • nar. 9.11.1971 (47 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Armstrong
The Late Bloomer
2014 Učitelem z nouze
2012 Celeste a Jesse navždy
Kolumbovo náměstí
2009 Prostředníci
Zažít Woodstock
2007 Desatero
Holka z předměstí
Hudbu složil, slova napsal
Neznámý svůdce
2006 Things That Hang from Trees
2005 Producenti
Seagull
2004 Malá černá skříňka
2002 Láska s výstrahou
Minority Report
Nejhorší obavy
Živě z Bagdádu (TV film)
2001 Count Me In (TV film)
1999 Společník
1997 Cesta do ráje (TV film)

TV seriály

2018 Drápy (TV seriál)
Breezy (S02E10)
Til Death (S02E09)
Crossroads (S02E08)
další epizody (10)
2017 Drápy (TV seriál)
Avalanche (S01E10)
Ambrosia (S01E09)
Teatro (S01E08)
další epizody (10)
Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
A Star Is Torn (S01E02)
Pilot (S01E01)
2016 Dice (TV seriál)
Sal Maldonado (S01E05)
2015 Con Man (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Abra Cadaver (S02E07)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Vražda je věčná (S06E08)
2012 Electric City (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Modelky (S02E05)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Beginning (E20)
No Ordinary Animal (E18)
No Ordinary Proposal (E16)
další epizody (5)
Ve znamení raka (TV seriál)
Malá smrt (S02E09)
2010 Mad (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Accident (E08)
No Ordinary Vigilante (E04)
No Ordinary Ring (E03)
další epizody (4)
Vamped Out (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Nečekaný zvrat (S01E19)
2009 Kings (TV seriál)
The New King: Part Two (E12)
The New King: Part One (E11)
Javelin (E10)
další epizody (10)
Vražedná čísla (TV seriál)
Ruská ruleta (S06E03)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Five: Dressed to Kill (S01E05)
2006 Electric Company, The (TV seriál)
Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Eye and the Prime Object (E03)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Bezmoc (S04E20)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Obscénní (S06E03)
2002 George Lopez (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Mé skutečné já (S04E02)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Courage the Cowardly Dog (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Taxikář (S03E13)
1997 Sports Illustrated for Kids Show, The (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Terminal (S07E23)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Psí odpoledne (S01E11)
1994 New York Undercover (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace