foto

Taku Iwasaki

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Gekidžóban City Hunter: Šindžuku Private Eyes
2018 Bungó Stray Dogs: Dead Apple
2006 Gin'iro no kami no Agito
2001 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan – Seisó hen
1999 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku rómantan – Cuioku hen

TV seriály

2021 Bungó Stray Dogs wan! (TV seriál)
Torikaekko gekidžó / Wataši no takaramono / Nakadžima Acuši, kakusaku suru (E12)
Kuro no džidaihen (E11)
Široi tora to oden o / Elevator panic / Busó tanteiša nórjó o suru (E10)
další epizody (12)
2020 Široneko Project: Zero Chronicle (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Raihóša hen XIII (S02E13)
Raihóša hen XII (S02E12)
Raihóša hen XI (S02E11)
další epizody (13)
2019 Cop Craft (TV seriál)
Two Worlds, Two Justices (E12)
Transitional Crises (E11)
Cock Robin, John Doe (E10)
další epizody (12)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Echo (S03E12)
Tomogui (Sono san) (S03E11)
Tomogui (Sono ni) (S03E10)
další epizody (12)
2018 Ulysses: Jeanne d'Arc to renkin no kiši (TV seriál)
2016 Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Moši kjó kono nimocu o oroši te joi no nara (S02E12)
Rašómon to tora no saigo no taikun (S02E11)
Sono iči: "Pó to Ranpo" / Sono ni: "Ten no umi o juku širo kudžira no ari te" (S02E10)
další epizody (24)
2015 Noragami (TV seriál)
Fuku no kami no kotobaden (S02E13)
Kimi no jobu koe (S02E12)
Kósen kaeri (S02E11)
další epizody (13)
2014 Akame ga kill! (TV seriál)
Akame ga kiru! (E24)
Kótei o kiru (E23)
Imóto o kiru (E22)
další epizody (24)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Jokohama sóran-hen VIII (S01E26)
Jokohama sóran-hen VII (S01E25)
Jokohama sóran-hen VI (S01E24)
další epizody (26)
Noragami (TV seriál)
Hitohira no kioku (S01E12)
Suterareta kami (S01E11)
Imu beki mono (S01E10)
další epizody (12)
2013 Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Kami to natta otoko (S01E26)
Čó seibucu no tandžó!! (S01E25)
Džodžo o musubu kizuna (S01E24)
další epizody (14)
2012 Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Hašira no otoko (S01E12)
Game no tacudžin (S01E11)
New York no Džodžo (S01E10)
další epizody (12)
Jormungand (TV seriál)
Haji no Seiki (S02E12)
Wōmongā (S02E11)
Nyū Wārudo phase.3 (S02E10)
další epizody (24)
2009 Bohové smrti (TV seriál)
Aikotoba wa Júki! (E51)
Iči ka Bači ka?! Kami ni Koeru Otokotači? (E50)
Ašura Kakusei: Sekai no Ikicuku Hate e? (E49)
další epizody (13)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Šura e no Júwaku: Big na Otoko no Osaerarenai Iradači? (E38)
Meitantei Daiiči no Džiken: Kid ga Abaku Šibusen no Himicu? (E37)
Hanate, Šičinin no Kjómei Rensa! Hakai to Sózó no Ensókai? (E36)
další epizody (38)
Kurošicudži (TV seriál)
2007 Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
Ten no hikari wa subete hoši (E27)
Iku ze dačikó (E26)
Omae no iši wa uketotta! (E25)
další epizody (27)
2006 009-1 (TV seriál)
Kekkaiši (TV seriál)
OBAN - nebeské lodě (TV seriál)
2005 Black Cat (TV seriál)
2004 R.O.D: The TV (TV seriál)
Episode 26 (E26)
Episode 25 (E25)
Episode 24 (E24)
další epizody (10)
2003 R.O.D: The TV (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
GetBackers (E49)
Šukumei no taikecu · Ban vs. Akabane (E48)
Beltline tónjú! Gindži vs. Masaki (E47)
další epizody (36)
2002 GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Sakurecu! Fúčóin rjúgen džucu (E13)
Miči naru šónen, Makubex (E12)
Sennjú, mugendžó · IL dakkan sakusen (E11)
další epizody (13)
Witch Hunter Robin (TV seriál)
Time to Tell (E26)
Redemption Day (E25)
Rent (E24)
další epizody (26)
1999 Ima, soko ni iru boku (TV seriál)