foto

Taku Iwasaki

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Bungó Stray Dogs: Dead Apple
2006 Gin'iro no kami no Agito
2001 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan – Seisó hen
1999 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku rómantan – Cuioku hen

TV seriály

2019 Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (12)
2018 Ulysses: Jeanne d'Arc to renkin no kiši (TV seriál)
2016 Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Moshi Kyō Kono Nimotsu o Oroshi te Yoi no nara (S02E12)
Rashōmon to Tora to Saigo no Taikun (S02E11)
Sono Ichi: 'Pō to Ranpo' / Sono Ni: 'Ten no Umi o Yuku Shiro Kujira no Ari te (S02E10)
další epizody (24)
2014 Akame ga kill! (TV seriál)
Akame ga kiru! (E24)
Kōtei o Kiru (E23)
Imōto o Kiru (E22)
další epizody (24)
2009 Bohové smrti (TV seriál)
Aikotoba wa Yūki! (E51)
Ichi ka Bachi ka?! Kami o Koeru Otokotachi? (E50)
Ashura Kakusei: Sekai no Ikitsuku Hate e? (E49)
další epizody (13)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Shura e no Yūwaku: Biggu na Otoko no Osaerarenai Iradachi? (E38)
Meitantei Daiichi no Jiken: Kiddo ga Abaku Shibusen no Himitsu? (E37)
Hanate, Shichi-nin no Kyōmei Rensa! Hakai to Sōzō no Ensōkai? (E36)
další epizody (38)
Kurošicudži (TV seriál)
2007 Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
天の光はすべて星 (E27)
Ikuze Dachikō (E26)
Omae no Ishi wa Uketotta! (E25)
další epizody (27)
2006 009-1 (TV seriál)
Kekkaiši (TV seriál)
OBAN - nebeské lodě (TV seriál)
2005 Black Cat (TV seriál)
2003 R.O.D: The TV (TV seriál)
2002 GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Witch Hunter Robin (TV seriál)
1999 Ima, soko ni iru boku (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace