foto

Kó Ótani

  • nar. 1.5.1957 (62 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Chieri to Cherry
2013 Gekidžóban Hakuóki: Kjóto ranbu
2007 Kekkon sagishi (TV film)
2005 Nezu no ban
2004 Amoretto
Shin angyō onshi
2003 Ašura no gotoku
Fukumimi
Shoro nagashi
2001 Godzilla, Mothra, King Ghidorah: Daikaidžú sókógeki
2000 Kurosufaia
1999 Gamera 3: Džašin kakusei
1998 F
Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz tokubecu hen
1997 Tenči mujó! Manacu no Eve
Vampire Hunter
Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz (TV film)
学校の怪談3
1996 Gamera 2: Region šurai
Šin Kidó senki Gundam Wing: Operation Meteor
1995 Gamera: Strážce vesmíru
1994 Mainiči ga nacujasumi
Sotsugyo ryoko: Nihon kara kimashita
Taiho shichauzo
1991 Gokudó sensó: Butóha
Kamitsukitai/Dorakiyura yori ai-0
Shushoku sensen ijonashi
1990 Zhong Ri nan bei he
1988 Jamadamura warucu
Kjófu no bioningen saišú kjóši

TV seriály

2018 Aru Zombie šódžo no sainan (TV seriál)
2013 Arata Kangatari (TV seriál)
2012 Another (TV seriál)
Hakuóki: Reimeiroku – Šinsengumi kitan (TV seriál)
2011 Hjóge mono (TV seriál)
2009 Tokyo Magnitude 8.0 (TV seriál)
2008 Battle Spirits: Šónen toppa bašin (TV seriál)
Mugen no džúnin (TV seriál)
2007 Deltora Quest (TV seriál)
Over Drive (TV seriál)
2006 Ayakashi Ayashi (TV seriál)
2002 Haibane renmei (TV seriál)
2001 SoulTaker (TV seriál)
2000 Style! (TV seriál)
1999 Wild Arms: Twilight Venom (TV seriál)
1996 Taiho šičau zo: You're Under Arrest (TV seriál)
1995 Šin Kidó senki Gundam Wing (TV seriál)
1989 Seton dóbucuki (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace