foto

Miltos Yerolemou

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Circuit
2015 Dánská dívka
Star Wars: Síla se probouzí
2013 Boogeyman, The
2011 The Public Benefits
2006 West Wittering Affair, The
1999 The Winter's Tale (TV film)

TV seriály

2019 Koruna (TV seriál)
Bubíšek (S03E04)
2018 Marcella (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 1 (S02E01)
2016 New Blood (TV seriál)
Case 1, Part 2 (E02)
Case 1, Part 1 (E01)
2015 Wolf Hall (TV seriál)
Anna Regina (E03)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
Zlatá koruna (S01E06)
Lord Sníh (S01E03)
2003 Moje rodina (TV seriál)
Kanárská klec (S04E11)
2002 Black Books (TV seriál)
Zasloužená dovolená (S02E06)
1996 Hububb (TV seriál)

Dokumentární

2002 Odhalení (TV seriál)
2001 Neanderthal (TV film)
Putování s pravěkými zvířaty (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 National Theatre Live: Young Marx (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2011 Thronecast (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky