foto

Jan Látal

  • nar. 25.8.1980 (40 let)
    Praha, Československo

Biografie

Jan Látal absolvoval Literární akademii a studoval na Katedře dokumentární tvorby na FAMU. Režíroval několik dokumentů s politickou tematikou, z nichž nejznámější, Paroubkové (2011), pojednává o původu negativního obrazu českého politika.

MFDF Ji.hlava

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Kmeny (TV seriál)
Hipsteři (E11)
Rainbow (E06)
2014 Expremiéři (TV seriál)
Jiří Paroubek - 40 tváří (E07)
Stanislav Gross - upřímně (E06)
Každý po svém (TV film)
Česká pivní válka
2013 Hradčany
2012 Jeden den v životě (studentský film)
Lepší život
2011 Paroubek v hlavě
2010 Kde domov můj (studentský film)
Poselství z Tučína - 3D (studentský film)

TV pořady

2013 Celnice (TV pořad)

Hudební videoklipy

2008 Ektor & Enemy: Vidim to jako včera (hudební videoklip)
Pio Squad: Chtěl bych (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2015 Kmeny (TV seriál)
Hipsteři (E11)
Rainbow (E06)
Nedej se: Jídlo zdarma pro všechny
2014 Expremiéři (TV seriál)
Stanislav Gross - upřímně (E06)
Česká pivní válka
2010 Poselství z Tučína - 3D (studentský film)

Hudební videoklipy

2013 Tommy Haze & Mária Bikárová - Tohle je Brno (hudební videoklip)
2008 Ektor & Enemy: Vidim to jako včera (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 Kmeny (TV seriál)
Hipsteři (E11)
Rainbow (E06)
2014 Expremiéři (TV seriál)
Jiří Paroubek - 40 tváří (E07)
Stanislav Gross - upřímně (E06)
Česká pivní válka

Střihačská filmografie

Dokumentární

2010 Poselství z Tučína - 3D (studentský film)

Hudební videoklipy

2008 Ektor & Enemy: Vidim to jako včera (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce