foto

Maisie Williams

  • nar. 15.4.1997 (20 let)
    Bristol, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Táto mladá herečka sa narodila 15. apríla 1997 vo Veľkej Británii. Pred herectvom bol jej prvou láskou tanec, od 4 rokov navštevovala tanečnú školu Susan Hill School of Dancing. Hovoria o nej, že má šibalskú a bojovnú povahu, podobne ako Arya Stark, ktorú stvárňuje vo svojej prvej hereckej úlohe v úspešnom seriáli HRA O TRÓNY (Game of Thrones, 2011). Okrem toho, že je to jej úplne prvá rola, do ktorej sa podľa kritikov veľmi hodí, sa musela naučiť bojovať (šerm). Zaujímavosťou je, že napriek tomu, že Maisie je v skutočnosti praváčka sa musela učiť šermovať ľavou rukou. Iste je to dosť náročné, ale pre ňu je to výzva.

Pre Maisie je idolom herečka Dakota Fanning. Dúfa, že Game of Thrones je len začiatkom jej hereckej kariéry. Keď uvidela svoju tvár na obrích bilboardoch v Bristole a Bathu, odfotila sa pri jednom z nich, pretože je to pre ňu ešte stále zvláštny pocit. Počet jej fanúšikov rastie geometrickým radom. Dúfajú, že s herečkou prežijú ešte veľa filmových zážitkov.

... "lareinna" ...

Herecká filmografie

Filmy

2018 Departures
Noví mutanti
Pračlověk
2017 Corvidae
iBoy
Mary Shelley
Stealing Silver
2016 Kniha lásky
2015 Cyberbully (TV film)
2014 Vyhrát zlatou
Ztrácení
2013 Cesta do Afriky
Up on the Roof

TV seriály

2017 Hra o trůny (TV seriál)
Drak a Vlk (S07E07)
Za zdí (S07E06)
Východní hlídka (S07E05)
další epizody (6)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Nikdo (S06E08)
Zlomený muž (S06E07)
další epizody (8)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tanec draků (S05E09)
Tvrdodomov (S05E08)
další epizody (6)
Pán času (TV seriál)
Projít peklem (S09E12)
Čelit havranovi (S09E10)
Žena, která žila (S09E06)
další epizody (4)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
Drozd (S04E07)
další epizody (6)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
Deště Kastameru (S03E09)
Druzí synové (S03E08)
další epizody (9)
2012 Secret of Crickley Hall, The (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Muž beze cti (S02E07)
další epizody (9)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Baelor (S01E09)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
další epizody (9)

Dokumentární

2014 The PTXperience Teaser (TV seriál)

TV pořady

2016 68. Emmy Awards (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2014 Stand Up to Cancer (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace