foto

Damián Alcázar

  • nar. 8.1.1953 (66 let)
    Jiquilpan, Michoacan, Mexiko

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

San Sebastián IFF

  • 2004 -Kronika smrti (Latinsko-americký film - Zvláštní uznání)

Herecká filmografie

Filmy

2019 El Complot Mongol
2018 Rubirosa
Rubirosa 2
Rubirosa 3
The Portrait's Secret
2017 Ana y Bruno
2016 El Hotel
2015 Las Aparicio
Mangoré
Sargento Matacho, La
Tenká žlutá linie
2014 Eddie Reynolds y Los Ángeles de Acero
La Dictadura Perfecta
Magallanes
Olvidados
2013 Ciudadano Buelna
2011 Záruční lhůta
2010 Chicogrande
Dětství
García
Peklo
Último Comandante, El
2009 Bala mordida
Don't Let Me Drown
Marea de arena
O lásce a jiných běsech
2008 El viaje de Teo
Letopisy Narnie: Princ Kaspian
2007 Satanás
Za hranicí strachu
Zvláštní znamení
¡Pega Martín pega!
2006 Báječný svět
Solo Dios sabe
Tam, kde končí nebe
2005 Historky ze Citrilla
2004 Héctor
Kronika smrti
2003 Nadie regresa por tercera vez
V hlavní roli Pancho Villa osobně (TV film)
2002 Modrá ložnice
Zločin pátera Amara
2001 Pachito Rex - Me voy pero no del todo
2000 Crónica de un desayuno
Sex ze soucitu
Sofía
1999 Ave María
Ley de Herodes, La
1998 Bajo California: El límite del tiempo
Cruz
1997 Muži se zbraněmi
1996 Anzuelo, El
El timbre
Katuwira, donde nacen y mueren los sueños
Overkill
Tres minutos en la oscuridad
1995 Algunas nubes
Dos crímenes
En el aire
1994 Ámbar
1993 Abuelita de Bakman
Havárie letu 7 (TV film)
1992 Lolo
1991 Bandidos
Con el amor no se juega
Diplomatic Immunity
El patrullero
Leyenda de una máscara, La
Žena z přístavu
1990 Las buenas costumbres
1989 La ciudad al desnudo
Romero
1985 Centro del laberinto, El

TV seriály

2019 Preso No. 1 (TV seriál)
Tijuana (TV seriál)
2017 Narcos (TV seriál)
Návrat do Cali (S03E10)
Todos Los Hombres del Presidente (S03E09)
Convivir (S03E08)
další epizody (10)
2016 2091 (TV seriál)
Sin Senos Sí Hay Paraíso (TV seriál)
Narcos (TV seriál)
Konečný pád (S02E10)
Naše farma (S02E09)
Konec narkobarona (S02E08)
další epizody (7)
2014 Señora Acero (TV seriál)
2012 Lynch (TV seriál)
Věznice Capadocia (TV seriál)
Stín tvých křídel (S03E10)
Ovce a vlci (S03E09)
Spravedlivý (S03E07)
další epizody (7)
2011 Encanto del Aguila, El (TV seriál)
2009 Kdabra (TV seriál)
2003 Alma herida, El (TV seriál)
2000 Todo por amor (TV seriál)
1998 Demasiado corazón (TV seriál)
1990 Mi pequeña Soledad (TV seriál)
1988 Camino secreto, El (TV seriál)
Yo no creo en los hombres (TV seriál)

Dokumentární

2018 Agave: The Spirit of a Nation - vyp.

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky