foto

Vladimír Kavčiak

  • nar. 13.5.1948 (71 let)
    Žilina, Slovensko, Československo

Režijní filmografie

Filmy

1994 My Fair Lady (divadelní záznam)
1993 Mistr Chang (TV film)
1991 Noční návštěva (TV film)
1990 Popel a hvězdy (TV film)
1989 Zpráva o jednom souboji (TV film)
1988 Duše a dušičky (TV film)
Někdo musí z kola ven (TV film)
Temná aréna (TV film)
Vyjdi ze stínu (TV film)
1987 Exkluzivní modifikace (TV film)
Flotila (TV film)

Diskuze k tvůrci (2)

    • 23.5.2017  13:08
    roswelll
    (hodnocení, komentáře)

    NinadeL: Ahoj a hezký den, máš pravdu, myslím, že je veliká škoda, že jeho práce byla silně nedoceněna a hlavně z jeho bohaté režisérské práce je toho známo tak málo. Nevíš, kde by bylo možné získat kontakt na pana režiséra Kavčiaka?

    Mirek - roswelll

    • 4.1.2010  04:41
    NinadeL
    (hodnocení, komentáře)

    Smutný osud měly některé jeho seriály. Vymazaný, nikdy nevysílaný... Je mi ho až líto. Takové práce vniveč!

    na příspěvěk reagoval roswelll
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace