foto

Hansel Ramírez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Boone: The Bounty Hunter
Desecho
2016 Minezota
2015 Steps
2012 Instant Getaway
2011 Kompas v ruce mrtvého
2009 Střed světa
2006 Así del precipicio

TV seriály

2018 Mayans M.C. (TV seriál)
Uch/Opossum (S01E05)
2017 Sněží! (TV seriál)
Trauma (S01E04)
American Crime (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Hand of God (TV seriál)
Not Writing A Love Letter (S02E04)
2012 Věznice Capadocia (TV seriál)
Stráně spásy (S03E06)
2011 Niño Santo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace