foto

Pavla Beretová

  • nar. 28.10.1983 (35 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pavla Beretová je česká divadelní a filmová herečka. Od roku 2008 je členkou Činohry Národního divadla v Praze. Vystudovala Biskupské gymnázium v Ostravě-Porubě a Divadelní fakultu Akademie múzických umění v Praze (2004–2008). Mimo scénu Národního divadla účinkuje v divadle A-Studio Rubín, v Dejvickém divadle a v divadle La Fabrika. V roce 2008 získala cenu Jiřího Adamíry ve 4. ročníku DAMU. V roce 2009 byla nominována na cenu Alfréda Radoka jako talent roku, a byla nominována na cenu Thalie v kategorii „nejlepší ženský herecký výkon“ za roli v divadelní hře „Kauza Salome“.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na Hory
2017 Absence blízkosti
2016 Případ pro lyžaře (TV film)
Teorie tygra
2014 Kdyby byly ryby (TV film)
2013 Jako nikdy
2012 Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
2010 Bludičky (TV film)
2009 Archiv (TV film)
Ocas ještěrky
2007 Hodina klavíru (TV film)
Láska In Memoriam (TV film)

TV seriály

2019 Černé vdovy (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (7)
2018 Dabing Street (TV seriál)
Destrukce (E11)
Monitoring (E10)
Inzerát (E09)
další epizody (8)
Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Dáma a Král (TV seriál)
Křidýlko, stehýnko nebo vražda (S03E07)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Na nejvyšší úrovni (E12)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Policajt na odstřel (S01E08)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Odlišnost (S01E10)
Kladivo na důchodce (S01E09)
Škoda lásky (TV seriál)
Úspěšný lov (S01E04)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Bláznivá smrt (S04E02)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Čistá práce (S01E07)
Škoda lásky (TV seriál)
Manželka (S01E03)
Terapie (TV seriál)
Epizoda 34 (S02E34)
Epizoda 29 (S02E29)
Epizoda 24 (S02E24)
2011 Soukromé pasti (TV seriál)
V síti (S02E04)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
2007 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Indiánské víno (S04E11)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2017 Nová krev (TV film)
2016 Teorie tygra - film o filmu

TV pořady

2018 Ceny Ministerstva kultury 2018 (TV pořad) - mod.
2005 Všechnopárty (TV pořad)

Hudební videoklipy

2009 BTnJ - Na posedu (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace